Bäst i test före alla köp är ett måste

Jämför alltid bäst i test innan köp för att göra en så bra affär som möjligt. Men Internet kan du jämföra ALLT och du kan spara väldigt mycket pengar genom att göra det. Du kan även jämföra för att hitta den bästa produkten hela tiden. Eller åtminstone öka chansen till att köpa den bästa. Och det gör du enkelt med bäst i test. I den här guiden går jag genom hur du kan använda dig av testsajter.

Bäst i Tester Kapitalism
Bäst i Tester ihopsamlade av mig på Kapitalism nu.

  • Bäst i test sommardäck
  • Samsung LED smart TV som startar om sig eller stänger av sig
  • Min sajt med bäst i tester

Min sajt med bäst i tester

Jag tycker tester är så pass intressant att jag har startat en egen sajt om ämnet. Sajten har namnet Tester och samlar på bäst i test helt enkelt. Min vision med sajten är att hela tiden samla in bäst i tester och se till så fler jämför produkter som köps till överpris och där man köper produkter som går sönder snabbare än man kan säga hej. Så titta gärna in på min sajt Bäst i tester och se om den kan hjälpa dig med ditt nästa köp.

Samsung LED smart TV som startar om sig eller stänger av sig

Samsung LED smart TV som startar om sig eller stänger av sig? Känner du igen dig? Det gör tyvärr jag. Det dröjde inte länge efter köpet tills min Samsung LED smart-TV började få fnatt. Jag är otroligt nöjd i övrigt så blev snabbt orolig vad det kunde vara. Hade jobbat hårt för att få den på platts på väggen. Det är en 50-tum så den är tung och klumpig och inte enkel att få upp på väggen.

Hur som helst så började den starta om sig och stänga av sig. Ofta i Svt-play appen. Och där fick jag tidigt svar att det hade med fel på Samsungs programvara. Att det skulle fixa till sig så fort dom uppdaterat den. Men tyvärr tog det inte slut där. Då började den göra samma sak på Cmore. Och jag började ana ugglor i mossen så att säga. Men så läste jag att man kunde göra en fabriksåterställning. Och det blev läsningen. Så tänkte skriva här hur jag gjorde om någon annan behöver göra det också.

Bäst i test sommardäck

Enligt sommardäck på Wikipedia så är det regler på att ha sommardäck mellan 1 december och 31 mars. Dock enbart om vinterväglag råder, vad nu räknas som det när polisen vinkar in en? Enligt samma länk till Wikipedia så är det när det finns snö, is, snömodd eller frost på vägen. Vart det än är på vägen, det vill säga även i väggrenen i så fall? Eftersom referensen är om vinterdäck på transportstyrelsen så lär det vara korrekt fakta. Hur som helst så närmar vi ju oss sista mars med stormsteg och då är det ju kanske först nu man börjar checka om sina sommardäck håller en säsong till. Enligt samma länkar ovan ska Mönsterdjupet vara minst 1,6mm. Så om dom inte är det så bör man alltså köpa nya sommardäck.