Hur köper man aktier? – En nybörjarguide!

Hur köper man aktier? I den här guiden tänkte jag skriva om grunderna i att köpa och handla med aktier. Jag tror mycket på att vi skulle få ett bättre samhälle om fler lära dig grunderna i att handla med aktier och därför skriver jag ofta om just precis det.

Vad betyder versaler och gemener?

Versaler är helt enkelt stora bokstäver i skriven (framförallt i tryckt av någon anledning) text, så om jag till exempel skriver KAPITALISM.NU så har jag precis skrivit domänen i versaler. Motsatsen är gemener och är helt enkelt små bokstäver istället.

Kan man vara allergisk mot vatten?

Ja det är fullt möjligt och heter aquagenic urticaria men det är extremt ovanligt att man är det. Och då är det framförallt kontakt med vatten mot huden som ger allergiska reaktioner. Även om det ska finnas dom som får det även om dom dricka för mycket vatten.