Så hittar du det bästa kreditkortet 2020

Så hittar du det bästa kreditkortet är min guide om just precis det. Hur du hittar det bästa av alla kreditkort just nu. För det gäller att man vet om vad det är man ska jämföra. Och jag driver sidan Jämför Kreditkort så jag vet verkligen vad jag pratar om.

Kan man vara allergisk mot vatten?

Ja det är fullt möjligt och heter aquagenic urticaria men det är extremt ovanligt att man är det. Och då är det framförallt kontakt med vatten mot huden som ger allergiska reaktioner. Även om det ska finnas dom som får det även om dom dricka för mycket vatten.

Hur köper man aktier?

I den här guiden tänkte jag skriva om grunderna i att köpa och handla med aktier. Jag tror mycket på att vi skulle få ett bättre samhälle om fler lära dig grunderna i att handla med aktier och därför skriver jag ofta om just precis det.