Tjäna pengar på Youtube – Så gör du för att leva på YouTube 2019!

Tjäna pengar på Youtube är det väldigt många som vill göra idag men hur går det till? Det du måste fokusera på om du ska tjäna pengar på Youtube är att göra innehåll som är unikt och som gör att folk vill titta på just dig. Du måste ha en så tydligt nisch att du sticker ut men ändå inte är så small i din nisch att du inte får några tittare. Men att blir nya Bianca Ingrosso är förmodligen lika svårt som att vinna på Lotto. Så hitta din nisch och kör hård. Jobba på att ha bra bild och ljud och att ge bra innehåll helt enkelt. Det måste vara så bra producerat att folk orkar titta. Och håll inte klippen för långa så folk inte orkar titta. När du har många följare så kan du förlänga klippen men är du ny bör du hålla längden på en rimlig nivå. Kanske en kvart eller så. För du måste börja få visningar och följare innan du tjänar pengar som gör det värt att lägga ner tiden om du tänker på timlön. Så jobba på i början och försök bli bättre för varje vecka som går. Här på Kapitalism.nu ger vi många tips för dig som vill börja med Youtube och tjäna pengar.

Tjäna pengar på YouTube

Hur många prenumeranter måste man ha för att tjäna pengar?

Så hur många prenumeranter måste man ha för att tjäna pengar då undrar förmodligen du? Ja för att tjäna pengar på YouTubes egna reklam så måste du uppfylla några krav. Sedan januari 2019 måste du bli godkänd av Google och du måste ha minst 1000 stycken som prenumererar på din kanal. Så det är en magisk gräns verkligen. Du måste dessutom ha minst 4000 visningstimmar per år. Och då förstår du säkert att du måste ha längre videos för att kunna samla ihop det i början. När du kämpat hårt för att uppnå det här så gäller det att du läser genom deras villkor noga och godkänner YouTubes partnerprogram. Du registrerar dig på Google Adsense där pengarna sedan ska komma. Sedan är det dags att göra inställningar för intäktsgenering innan du sedan blir granskad av Google och YouTube så du blir godkänd för reklam. Sedan är det bara köra hårt på att skapa extremt bra innehåll för att kunna börja leva på YouTube. Kom ihåg att det är extremt hård konkurrens eftersom ALLA kan starta en YouTube-kanal. Det kommer behöva jobba hårdare än ungefär alla runt om dig. Ställ klockan tidigt och jobbar hårt hela dagen. Annars är oddsen för att du ska tjäna pengar på YouTube tyvärr inte så bra.

Hur mycket tjänar Pewdiepie?

Hur mycket tjänar Pewdiepie? Han som FÖRMODLIGEN tjänar mest pengar på Youtube av alla. Och då menar vi så klart av oss svenskar. Även om han är i topp av alla världens YouTubers också så klart. Men hur mycket pengar tjänar då Pewdiepie? Det korta svaret är att han tjänar ENORMT mycket pengar. Har har flyttat sitt företag från Sverige så det är lite svårare att veta idag men vi kan säga så här så du förstår vad det rör sig om för summor: Googlara man runt på nätet så kan man hitta att under 2018 så ska han ha tjänar så mycket som 150 miljoner svenska kronor ungefär. Vad den exakta summan är vet nog förmodligen inte så många fler än Pewdiepie själv och hans revisor. Men en gissning på 150 miljoner 2018 är nog inte långt ifrån rätt svar.

Hur mycket tjänar Pewdiepie